Der planlægges bogbloggerevent til sommer!

Billede1

Jeg var søndag d. 5. marts til et bogbloggerevent på Københavns Hovedbibliotek. Bag arrangementet stod pigerne fra bloggen Mellem Linjerne og læsefestivalen København Læser (jeg har skrevet et tidligere indlæg om denne dag, som du kan læse om lige her Bogbloggerevent marts 2017).

Til dette arrangement mødte jeg en masse søde mennesker. En af dem, som jeg rigtig faldt i snak med, var Elena med bloggen Litteratur Huset. Vi faldt i snak, og før vi kunne se os om, var ideer og planer om et nyt bogbloggerevent i gang. En masse mails er siden hen blevet sendt frem og tilbage. Vi har været i kontakt med så mange mennesker, og det hele er ret spændende og sjovt.

Elena har skrevet lidt mere om alt dette, så smut over på hendes blog, og læs hendes indlæg Medarrangøer på bogbloggerarrangement

P.s. Hvis du er bogblogger, så er du selvfølgelig inviteret! Så hold endelig øje med vores blogge, Instagrams og Facebooksider, for om ingenlænge vil det hele blive annonceret.

Reklamer

6 thoughts on “Der planlægges bogbloggerevent til sommer!

  • Louise siger:

   Hej Camilla 🙂
   Det lyder rigtig godt, og du er mere end velkommen. Der kommer mere info og en “rigtig” invitation senere. 😉 Tilmeldingen bliver efter først til mølle, da der kun er plads til 30, så hold øje.
   Og et stort velkommen til bog-blogger verdenen! 😀
   Glæder mig til at kigge med på din blog. Er du på Instagram? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s