Bogbloggerevent marts 2017

20170305_140415

Der blev budt velkommen af de tre damer fra bloggen ‘Mellem Linjerne’, som stod bag arrangementet.

Søndag d. 5 marts var jeg til mit første bogblogger event. En dag jeg havde set frem til, og som endte med nye bekendtskaber, ny viden og nye bøger til reolen. De tre piger bag bloggen Mellem Linjerne stod bag denne dejlige dag, og de fortjener en stor tak for det arrangement de havde fået skruet sammen, for det var virkelig hyggeligt. De var i samarbejde med KBH Læser, og det hele foregik på Københavns Hovedbibliotek. Ligeledes gav det også Elena fra Litteraturhuset og jeg blod på tanden til at prøve at stå for et lignende event for bogbloggere. (Så til alle bogbloggere, hold øje med os! ;))

Arrangementet havde fået et tema som hed “Krimi”.  Hele fire krimiforfattere havde lyst til at fortælle os, om deres arbejde med bøger. Om alt fra ide til udgivelse af bogen samt research til bøger. De fire forfattere var Thomas ClemenJacob WeinreichJulie Hastrup og Lotte Petri. Derudover var pressechef Camilla Høy fra Politikens Forlag forbi, og holde et oplæg om, hvilket samarbejde forlaget og bloggere kan have. Forlaget Drømmefangeren var også forbi, og fortale om livet som tidligere blogger og det at starte et forlag op.

1

Forfatter Thomas Clemen fortalte om, hvordan det gik ham fra at have fået en ide, til udgivelse af hans kommende bog.

2

Camilla Høy, pressechef for Politikens Forlag, snakkede om forholdet mellem forlag og bloggere.

3

Forfatter Julie Hastrup, fortalte om sin research til hendes kommende bog.

Kathrine, som står bag bloggen Bibliotekattens Bøger, var i snak med forfatte og blogger Anika Eibe, om forholdet mellem bloggere og forlag. Hvad man skal og ikke skal gøre, samt andre gode råd, blandt andet til os nye bogbloggere.

Dagen blev afsluttet med at KBH Læser fortalte om muligheden for, at os bloggere får et samarbejde med læsefestivalen. Det kunne være ret interessant at finde på et eller andet i samarbejde med dem.Derudover var der sammensat en fin goodiebag, hvor der lå fire krimier, tre plakater og andre ting. Der skal derfor også lyde en tak, til alle dem, der gad at sponsorere til disse goodiebags.

20170307_084159

Goodiebag.

Reklamer

5 thoughts on “Bogbloggerevent marts 2017

 1. LENE siger:

  Kære Louise
  Kan kun sige, at du gør det virkeligt godt. Du har en dejlig flydende pen, så man læser alt Du skriver 📚😀😉👌
  Tak for det 🤗🤗👌

  • Louise siger:

   Det var ret hyggeligt 🙂 Håber din dag også var god. Ærgerligt de to arrangementer lå samme dag, men så ses vi bare til noget andet. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s